Home > Historic > Legends: daar is Bouffier!

Legends: daar is Bouffier!

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

De bosetappes in de Legend Boucles maakten hun naam helemaal waar op deze zondag. Zoals Bouffier had voorspeld zouden deze “geheime” etappes hem minder nadeel moeten berokkenen qua terreinkennis en hij schonk zichzelf dan ook een eerste besttijd op RT13. Voor Bernard Munster was er minder goed nieuws want hij ving met de Porsche 911, wegens snelheidsovertredingen begaan gisteren, 150 strafpunten. Maar in de volgende etappes op geheim roadbook bleef Munster sukkelen en raapte strafpunten. Er is dus duidelijk iets aan de hand met de Porsche. Terwijl de West-Vlaming verder zakt in het klassement was het Bryan Bouffier die alle voordeel deed en doorstootte naar de 3de plaats. Duval had de leiding stevig in handen maar ook hij bleek niet veilig voor tegenslag. De snelle Waal reed lek op RT15 en daardoor ging zeer verrassend… Bouffier naar de leiding!

De Fransman krijgt nu een voordeel van 59 punten op Duval.

Afwachten dus wie straks als eerste over de finsh gaat!

(foto:7fm)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Legend Boucles: tweede op rij voor Van Dalen-Minguet
Legend Boucles: Blérot en Dauby, rijders uit de regio winnen BMW dubbelslag
Legend Boucles: Hirvonen en Duez aan het werk
Legend Boucles: wat u moet weten