Home > Circuit > Jurgen Evers: VW Fun Cup programma op lange termijn

Jurgen Evers: VW Fun Cup programma op lange termijn

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

EJ Automotive is een relatief nieuwe naam in het Belgische autosportlandschap. “Maar bij onze deelname aan de European VW Fun Cup zijn we niet over één nacht ijs gegaan”, opent de teameigenaar Jurgen Evers. “We zijn al sinds 2016 aan het testen met een Evo2 en achten nu de tijd rijp om ons competitiedebuut te maken in het kampioenschap van Kronos Events.

Termijnplanning

EJ Automotive wil op lange termijn doorgroeien naar de Evo3-categorie en de VW Fun Cup de basis maken van het team. “Het is volgens mij dan ook de enige haalbare formule in België, waar jonge rijders kunnen begeleid worden of amateurrijders een unieke ervaring kunnen beleven. Bovendien daalt de waarde van de auto nauwelijks en biedt dat een zekere financiële zekerheid.

EJ Automotive bevestigt voor het Franco Fun Festival de VW Fun Cup #271 Evo2 voor Gregory Eyckmans, Toon Bosmans, Kristoff Cox en Nygel Verhaeren, maar hoopt er ook in Zandvoort, tijdens de 25 Hours, in Mettet en Zolder bij te zijn.

(pers)

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Gregory Eyckmans
werd dankzij een tv-programma gelanceerd in de 24 Uur van Zolder en won sindsdien al in iedere discipline waarin hij actief was. Hij werd ook kampioen en vicekampioen (Clubsport Trophy en Clio Cup Benelux) in diverse nationale categorieën.

Toon Bosmans 
is eigenaar van een kartteam in IAME X30 en de enige met competitie-ervaring in de European VW Fun Cup.

Kristoff Cox 
is een jonge Antwerpenaar die ondanks een beperkte ervaring vorig jaar meteen kon overtuigen tijdens zijn debuutseizoen in de autosport.

Nygel Verhaeren 
is vorig jaar nog aan het werk geweest in de karting, waar hij verschillende titels haalde. Nygel was ook een van de finalisten van het RACB Stuurwiel van vorig jaar.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
25 Hours Fun Cup: door de lens van Roel Ramaekers
VW Fun Cup: Belgium Back On Track
E-circuit: een spectaculair format voor de VW e-Fun Cup
VW Fun Cup: de VW Fun Cup powered by Hankook ziet mogelijkheden vanaf 8 juni