Home > Circuit > Loeb Racing met VW in WTCR

Loeb Racing met VW in WTCR

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Sébastien Loeb Racing zal in het nieuwe WTCR kampioenschap aantreden met twee Volkswagen Golf GTI TCR. De renstal van de negenvoudige rallykampioen, geleid door Dominique Heintz, zal Mehdi Bennani behouden en lijft Rob Huff in. Bennani werd in 2017 6de in het WTCC, Huff…7de (voor All-Inkl.com Münnich Motorsport), maar beide heren eindigden respectievelijk als 2de en 3de van de WTCC Trophy. Sébastien Loeb Racing kiest voor de Volkswagen Golf GTI TCR, de wagen die vorig seizoen het kampioenschap haalde in de TCR International met Jean-Karl Vernay en Leopard Racing Team WRT.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]