Home > Historic > Van de Wauwer op BMW 323 in Legend Boucles

Van de Wauwer op BMW 323 in Legend Boucles

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Jean-Pierre Van de Wauwer Boucles nam al deel aan alles edities van de Legend Boucles de Spa en de Legend Boucles in Bastogne. Samen met Eric Marnette won hij de wedstrijd in 2012! Dit jaar moest hij bijna de deelname aan zich laten voorbijgaan aangezien zijn beide Lancia Beta Monte-Carlo Gr.4 niet klaar zouden zijn. De nieuwe versie stond in asfalt configuratie en de oude stond in versie “regularity”.

Samuel Brandt, een carrosseriebouwer uit Welkenraedt, bood “Vande” echter een BMW 323i E21 aan. Van de wauwer zal dus aan de start staan in gezelschap van Grégory Surinx. De wagen levert 195 pk en de ophangingen werden door R.Tec, en Fabio Lazzerini aangepast.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]