Home > #Hoofdnieuws > Win DVD of VIP-ticket Legend Boucles

Win DVD of VIP-ticket Legend Boucles

Autosportwereld.be en de Legend Boucles delen één ding zeker: passie. De organisatie van Pierre Delettre is een topevenement om het seizoen 2018 mee te beginnen en wij gaan u helpen om in de sfeer te komen!

Wij hebben hier op de redactie 5 DVD’s van de editie 2017 liggen, maar ook driemaal twee VIP-tickets Open Bar, Office du tourisme op de place Mc Auliffe in Bastenaken. U kan er de prachtige eerste rally van het seizoen mee beleven.

Wat moet u doen?

Stuur een mail (met uw naam en antwoord) naar joost@autosportwereld.be met het antwoord op de vraag:

Wie was de eerste winnaar van de Legend Boucles in 2006 en met welke wagen?
Like ook onze pagina: /www.facebook.com/autosportwerel2

Wij verwittigen de winnaars!

Foto: © Letihon