Home > Rally > Divers > Africa Race luidt seizoen 2018 in met bijzondere Belgische deelnemers

Africa Race luidt seizoen 2018 in met bijzondere Belgische deelnemers

Op 2 januari start de Africa Race, de klassieke tweede woestijnrally van het begin van het autosportseizoen. We blikken morgen uitgebreid vooruit op de wedstrijd, maar één van de drie Belgische deelnemers doet het op een wel erg opvallende manier. Johan Cromphout en zijn copiloot Christian Verhaeren rijden immers met een opvallende SSV Buggy. Zij reden eerder dit seizoen de Carta rally, maar dat is hun enige ervaring. Ze werden toen derde van de acht beginnende deelnemers.

Onze bedoeling in de Africa Rally is om uit te rijden en al de rest is extra meegenomen. gezien de weinige ervaring die we hebben is het voltooien van de wedstrijd de voornaamste doelstelling!”, klinkt het in het kamp van Cromphout en co. Christian is overigens de vader van Belcar-rijder Michiel Verhaeren.