Home > #Hoofdnieuws > Rallyandraces.com en autosportwereld.be gaan intens samenwerken! Een super 2018 gewenst!

Rallyandraces.com en autosportwereld.be gaan intens samenwerken! Een super 2018 gewenst!

2017 zit er bijna op, maar op de valreep van 2017 hebben we nog schitterend nieuws! Vanaf vandaag gaan de bekende en gerenommeerde website Rallyandraces.com en autosportwereld.be nauw samenwerken.

Rallyandraces.com is een referentie op vlak van foto’s en bewegende beelden en autosportwereld.be zal kunnen genieten van het schitterende werk van Hans Jacobs en zijn troepen. Anderzijds kunnen de lezers van Rallyandraces.com bij ons terecht voor het geschreven nieuws. Wij zijn erg blij met deze intense samenwerking en zijn er van overtuigd dat we u het nieuws zo nog beter kunnen brengen.

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar zal de redactie het iets kalmer aan doen, we gaan even het servicepark binnen voor een korte break, maar we staan op 2 januari aan de start van een nieuw autosportjaar. Vol gas er tegenaan heet dat dan!

Er rest mij dan ook niets anders dan u, trouwe lezer, een fijne eindejaar te wensen en een schitterend autosportjaar 2018 toe te wensen. En vooral, hou het gezond!