Home > Circuit > Bikers’ Days openen met Spaanse week

Bikers’ Days openen met Spaanse week

Maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 maart 2018 is er afspraak met DG Sport voor de ‘Spanish Short Week’ op het Circuito de Catalunya (Montmélo) te noorden van Barcelona. Het circuit zal gebruikt worden in zijn oorspronkelijke configuratie, dus zonder de chicanes die we kennen uit de MotoGP en F1.

Over de drie dagen zal er kunnen gereden worden in 4 onderscheiden categorieën: vrijetijd, snel, zeer snel en “expert”, naargelang het niveau van stuurmanskunst.
Er zal hernieuwd worden met een goede gewoonte: de Chrono Fun, een vriendschappelijke competitie.
Tijdens de Bikers’ DFays zal er gebruik kunnen gemaakt worden van verschillende diensten zoals een technische assistentie (met banden service) en de mogelijkheid om de motoren en materiaal dadelijk ter plaatse te laten afleveren. Nieuw in het aanbod is de mogelijkheid de ophanging te laten afregelen voor persoonlijk gebruik, per dag en met een set-up fiche. Verder aandacht voor zitpositie, gewichtsverdeling en uitleg over afstellingen in verschillende weersomstandigheden. Alles aan 150 EUR/per persoon. Er is ook een mogelijkheid om te overnachten in verschillende partner-hotels van de organisatie aan voordelig tarief (Hotel Ciutat de Granollers). meer info: www.bikersdays.com