Home > #Hoofdnieuws > Hoe was 2017 voor… QSR Racing?

Hoe was 2017 voor… QSR Racing?

Stefaan Schoonjans is een bezige bij. Hij houdt zich dagdagelijks bezig met het team QSR Racing, een team dat de laatste jaren aan mooie opmars bezig is. Wij blikten met hem op het voorbije seizoen terug.

Wat vind je van jullie seizoen 2017?

“We hebben met QSR Racing en de school een super seizoen achter de rug, met vele overwinningen in verschillende klassen en we zijn als team nog maar eens gegroeid. Het was een volgende stap in het groeiproces van de afgelopen jaren.”  

Wat was jullie mooie prestatie?

“De mooiste overwinning was zonder meer die met de BMW M235i in de 24 Uur van Silverstone en de 24 uur van zolder in Belcar 5. In beide klassen werden we ook kampioen.”

En 2018?

“Volgend seizoen zijn we al volop aan het voorbereiden. We starten ondertussen traditioneel in Dubai met de 24-uursrace. We hebben verschillende pistes in Belcar, Creventic, de Fiesta cup. De gesprekken met diverse rijders zijn bezig. Ons gedifferentieerd wagenpark, met BMW 325i, Ford Fiesta Cup, BMW M235i, Porsche 911 en de gloednieuwe AMG GT4 laat ons toe op verschillende fronten actief te zijn.”