Home > #Hoofdnieuws > Aston Martin en Maxime Martin, geen nieuwe liefde…

Aston Martin en Maxime Martin, geen nieuwe liefde…

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Maxime Martin mag dan wel richting Aston Martin trekken na een lange periode bij BMW, het is niet de eerste maal dat de Brusselaar in de kleuren van het Britse merk rijdt. Martin werkte in 2011 een volledig seizoen af in het FIA GT3 European Championship met een Team LMP Motosport Aston Martin DBRS9. Samen met de Fransman Gaël Lesoudier behaalde hij drie podiumplaatsen en 7de plaats in de eindstand van het Europese kampioenschap GT3.  In 2012 reed Martin, samen met Bertrand Baguette, dan weer naar een zege en een tweede plaats in de GT Open (GTS) in Barcelona, aan het stuur van een bolide van Aston Martin Brussels en GPR.

Foto’s: GT Open en FIA GT3

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/12/02311815_095_.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/12/GPR-ASTON-12-06.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]