Home > #Hoofdnieuws > Beeld van het weekend

Beeld van het weekend

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/12/Kempenrally-2017-1021.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

De Kempenrally anno 2017 is achter de rug en de deelnemers, teams en organisatoren maken een positieve balans op. Op sportief vlak was de strijd in Legend een nagelbijter, met tot quasi aan de meet een secondengevecht tussen het duo Tom Van Rompuy en Jens Vanoverschelde in een Opel Ascona en Michel Smets en Mark Willekens in een Opel Kadett. Pas in de eindfase zou Tom Van Rompuy de zege naar zich kunnen toetrekken. Het duo in de Ascona uit 1978 haalde het voor Patrick Michiels en Lotte Michiels in een BMW E30 325i en Jan Landus en Johan Manshoven mochten met een Opel Kadett C GT als derde het eindpodium op. In de goed gestoffeerde klasse Classic ging de zege naar Eric Van Peer en George Van oosten in een BMW 2002 tii.

Foto: rally-time.be

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]