Home > #Hoofdnieuws > In een notendop: Bentley in GT, Bathurst en super GT van Toyota

In een notendop: Bentley in GT, Bathurst en super GT van Toyota

  • Bentley heeft zijn rijders voor het komende seizoen in Blancpain en Intercontinental GT bekend gemaakt. Vincent Abril, Maxime Soulet, Andy Soucek, Steven Kane en Guy Smith, krijgen het gezelschap van ADAC GT-kampioen en winnaar van de 24 Uur van Spa, Jules Gounon. Gounon vervangt Oliver Jarvis.
  • Bathurst mag zich opmaken voor een schitterende editie van de 12-uursrace op 4 februari. Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Mercedes en Porsche zullen strijd om de zege in de categorie GT3. verder komen er ook 13 GT4, vijf Porsche Cup en enkele toerwagens aan de start.
  • Toyota, heeft via Gazoo Racing, de concept GR Super Sport voorgesteld. De auto zou wel eens de basis kunnen zijn van een super GT voor Le Mans, tegen bijvoorbeeld de Aston Martin Valkyrie of Mercedes-AMG Project One.