Home > #Hoofdnieuws > Hoe was 2017 voor… Hanne Terium?

Hoe was 2017 voor… Hanne Terium?

Hanne Terium is één van die jonge wolven, of moeten we zeggen wolvinnen die op onze circuits aan een carrière werkt. Tijdens haar blok in aanloop naar de examens van januari – Hanne studeert voor leerkracht – vond ze de tijd om ons te antwoorden.

Wat vind je van je seizoen 2017?

“Ik kwam uit met een BMW Clubsport in Belcar en enkele andere races, maar jammer genoeg kenden we een bewogen seizoen met veel mechanische pech. Anderzijds moet ik zeggen dat ik heel veel progressie gemaakt heb, veel mensen heb leren kennen en veel mensen gehad heb die achter me stonden en me veel hebben bijgeleerd. Dat is natuurlijk een enorm pluspunt. Ik hou dan ook geen slecht gevoel aan het seizoen over!”

Wat was je mooiste prestatie?

“Mijn mooiste moment was toch zeker de finish tijdens de 24 Hours of Zolder. Dat is altijd een emotioneel moment tussen de rijders en de teams. Ik ga dat niet vergeten!”

En 2018?

“Het gaat heel waarschijnlijk de nieuwe Ford Fiesta Sprint Cup worden, maar daarover later meer!”

Foto: © Heikki Houben