Home > #Hoofdnieuws > Hoe was 2017 voor… Niels Lagrange?

Hoe was 2017 voor… Niels Lagrange?

Hij is de eerste jonge rijder in onze reeks, na Bert Longin en Christophe Pampel. Lagrange kwam in 2016 terug op nationaal vlak en na een inloopjaar waagde jij zijn kans op de internationale autosportscène. De Limburger blikt met plezier terug op 2017!

Wat vind je van je seizoen 2017?

“2017 was een super seizoen om er helemaal op hoog niveau terug in te komen na een wat langere afwezigheid. De Super Trofeo van Lamborghini is een heel professioneel gebeuren. Ik heb bijzonder veel bijgeleerd onder begeleiding van Leipert Motorsport en in het bijzonder met de hulp van onze ingenieur Daniël Köhl! We hebben tevens een wedstrijd Belcar gereden als test voor de 24 Hours of Zolder. Die belangrijke uithoudingsrace verliep heel goed tot een crash ons jammer genoeg uit de strijd haalde. Dan heb ik ook nog het genoegen gehad om voor Leipert ook de 24 Hours COTA te rijden waar we een mooi resultaat behaald hebben.”  

Wat was je mooiste prestatie?

“Mijn mooiste prestatie is toch wel de dubbele 2de plaats op de World Finals van de Lamborghin in de categorie Pro/Am, waardoor we in de eindstand ook de zilveren medaille behaalden.”

En 2018?

“Voor 2018 zijn we druk bezig om alle budgetten bij elkaar te krijgen om terug in de merkencompetitie van de Italianen te rijden, met dan eventueel nog wat extra budget om me ook eens te meten in de Blancpain Series. Dat valt echter nog af te wachten. Verder zijn we alles aan het bekijken om ook deel te nemen aan de Ford Fiesta Sprint Cup Belgium, waar rijders zich steeds mogen aanmelden.”