Home > Circuit > GP3: Kari met zijn eerste

GP3: Kari met zijn eerste

Nico Kari (Arden) ging van bij de start aan de leiding van de GP3 race, voor de kampioen 2017, George Russell (ART). De Fin kon zijn voorsprong uitbouwen en behouden, ondanks twee virtual safety cars (voor rijders die op het circuit waren stilgevallen). Leonardo Pulcini (Trident) bezette lang de derde plaats maar moest deze in de slotrondes met een leeglopende band prijs geven aan de Indiƫr Maini. De kandidaten voor het vice-kampioenschap kwamen allen in de problemen en dus verandert er in wezen niets aan de tussenstand van het kampioenschap. De Fransman Hubert, met technische moeilijkheden in de race, redde een 8ste plaats en staat op de reverse grid pole. Daarmee doet hij de beste zaak voor morgen.

You may also like
In een notendop: slotdag GP3 en F2 tests
In een notendop: GP3 en F2 testing Abu Dhabi
In een notendop: F2 en GP3 tests Abu Dhabi
In een notendop: F2 – GP3 – F3 Asia