Home > Historic > Zeges voor Chaballe-Albert en Blaise-Sevrin in Tour de Belgique

Zeges voor Chaballe-Albert en Blaise-Sevrin in Tour de Belgique

In de Tour de Belgique 2017 bezorgde het duo Damien Chaballe-Yannick Albert in de klasse Marathon een eerste zege aan de Citroën Visa GTi. In de “klassieke Tour” was de zege voor Stéphane Blaise-Marc Sevrin en hun Porsche 911.

Het verdict viel op het einde van de wedstrijd toen Yannick Albert en Damien Chaballe de laatste trajecten foutloos aflegden. De tweede plaats kwam toe aan Yves Deflandre-Joseph Lambert, (Porsche) voor de winnaars van 2016, Eric Piraux-Catherine Monard.

In de “Tour” werd het een duel tussen de beide Porsche 911 van Pascal Gonin-André Lys en Stéphane Blaise-Marc Sevrin.
Het werden Blaise en Sévrin die wonnen voor een verrassend teruggekomen duo, Jens Vanoverschelde-Ingrid Peeters die op hun VW Karmann Ghia de tweede plaats veiligstelden. Pascal Gonin-André Lys dienden zich uiteindelijk tevreden te stellen met de bronzen medaille.