Home > Circuit > Ticktum wint doldwaze GP F3 in Macau

Ticktum wint doldwaze GP F3 in Macau

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Wat een wedstrijd, dat is de perfecte samenvatting van de Formule 3 Grand Prix van Macau. Daniel Ticktum (Arden) won de race, maar de Britse Red Bull Junior kreeg pas zekerheid over de zege letterlijk op de finishlijn, na onder meer een fenomenaal inhaalmanoeuvre op Lando Norris eerder in de race.

Het waren immers Segrio Sette Camara en Ferdinand Habsburg die de laatste meters als leiders aanvatten. De Oostenrijker, die we ooit nog zagen in de Benelux Formula Renault 1.6, ging in de ultieme meters voorbij de Braziliaan, maar beide rijders verslikten zich dan in de laatste bocht voor startfinish en weg was de zege. Habsburg kwam nog op drie wielen als vierde over de meet…

Ticktum won dus, voor McLaren junior Land Norris en de Est Ralf Aron. Pedro Piquet werd zesde en Mick Schumacher gaf op.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/11/result.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]