Home > #Hoofdnieuws > Neuville is hoopvol voor slotdag in Australië

Neuville is hoopvol voor slotdag in Australië

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul zijn nog goed 64 kilometer verwijderd van een zesde zege in het WK rally. Na de voorlaatste dag in Australië leidt onze landgenoot met goed 20 seconden bonus op Jari-Matti Latvala.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

“’s Namiddags verliep alles volgens plan en nu hebben we een redelijke voorsprong”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

“Het is een goed gevoel om als leider de slotdag in te gaan. Natuurlijk is de wedstrijd nog niet gedaan, maar ik ben erg tevreden over de manier waarop we deze verraderlijke dag hebben aangepakt. Natuurlijk is het jammer dat ons gevecht met Andreas Mikkelsen abrupt werd afgebroken, na zijn opgave deze ochtend. We hebben ook wat problemen gekend, meer bepaald toen we rechtdoor gingen op een kruising, zonder veel gevolgen echter. Ook ging er iets stuk in de versnellingsbak, maar dat werd tijdens de service ’s middags opgelost. ’s Namiddags verliep alles volgens plan en nu hebben we een redelijke voorsprong. Comfortabel is het nog niet, al bestaat dat niet echt. Bovendien kan het wee morgen een belangrijke rol spelen.” 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/11/neuville-1.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]