Home > #Hoofdnieuws > Porsche pakt zijn laatste pole in LMP1!

Porsche pakt zijn laatste pole in LMP1!

Het leek Toyota te worden, maar uiteindelijk heeft Porsche de polepositie voor de 6 Hours van Bahrein weggekaapt. De Porsche 919 Hybrid n°1, van Nick Tandy, André Lotterer en Neel Jani start dus morgen om 15u30 Belgische tijd als eerste in de allerlaatste race voor de LMP1 Porsche 919 Hybrid. De Toyota n°7, de tweede 919 Hybrid en de Toyota n°8 volgen.

In LM P2 pakte Signatech Alpine de laatste van het seizoen, voor de Oreca 07 van Jackie Chan DC Racing (Laurent-Jarvis-Tung). Zij vechten in Bahrein de strijd om de titel in LMP2 uit met de Vaillante Rebellion van Canal-Senna-Prost, die als derde vertrekt.

In GTE Pro was de Ferrari 488 GTE van Sam Bird en Davide Rigon de snelste, terwijl de leiders in GTE AM, Dalla Lana-Lamy-Lauda (Aston) vooraan vertrekken in GTE Am.