Home > Circuit > BR01 voorgesteld in Bahrein

BR01 voorgesteld in Bahrein

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/11/BR01-x.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

In Bahrein is de LMP1 BR1 voorgesteld, de private LMP1 van het Russische SMP Racing en de Italiaanse constructeur Dallara. Ondertussen heeft Dragonspeed al bekend gemaakt dat ze een dergelijke wagen zullen inzetten in het WEC, naast SMP uiteraard. SMP zal een beroep doen op een AER P60 twin-turbo en DragonSpeed op een atmosferische Gibson V8.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]