Home > #Hoofdnieuws > De autosport dit weekend

De autosport dit weekend

Er is nog behoorlijk wat autosport dit weekend, met uiteraard de afsluiters van het WK Rally, in Australiƫ, en de laatste manche van het FIA WEC, zaterdag in Bahrein. In beide gevallen kennen we de kampioenen al. In Bahrein sluit ook de Formula 3.5 het seizoen af.
In Macau staat de jaarlijkse hoogmis van de F3 op het menu, in de snelle straten van de voormalige Portugese kolonie. Maar ook het WTCC is er aan het werk, zij hebben echter nog een meeting op de kalender staat, op 1 december in Quatar. Tot slot verdedigt Laurens Vanthoor zijn wereldbeker GT op dezelfde omloop. In is er de Dubai TCR International met Belgische teams (WRT, Comtoyou, DG Sport) en Belgische piloten, zoals Fred Vervisch en Vincent Dupont.
Regionaal blijft het eerder rustig met de Gapersrit in de buurt van Wervik