Home > Historic > Meer nieuws over de Kempenrally

Meer nieuws over de Kempenrally

De Kempenrally is nog goed anderhalve maand verwijderd en alvorens de komende weken op het deelnemersveld in te gaan, geven wij u graag nog enkele nieuwtjes mee:

  • Wie in optimale omstandigheden wil genieten van de wedstrijd neemt er best een goed old fashioned stafkaart bij of surft naar google maps. Niet alleen doet de herboren regularity voor youngtimers en historics Turnhout en omgeving aan, ook Rijkevorsel, Lille en Baarle-Nassau staan op het menu. Die laatste gemeente is een Nederlandse enclave op Belgisch grondgebied, met bovendien nog eens Belgische enclaves in de gemeente zelf…
  • Tijdens de wedstrijd kan u uiteraard naar de proeven gaan kijken, maar vergeet ook niet het wedstrijdcentrum in Turnhout of de regroup in Rijkevorsel en Poederlee. Meer informatie over het parcours volgt.
  • Om alles perfect te volgen, kan u een programmaboekje verkrijgen op volgende punten: Parochiecentrum Mollenhof in Poederlee, Boekenwinkel Funco in Rijkevorsel en aan het rallypodium in Turnhout.
  • De administratieve en technische controle van de deelnemende voertuigen, evenals de verplichte mondelinge briefing worden georganiseerd op vrijdag 15 december 2017. Het is dus zeker de moeite om vrijdag al eens een kijkje te komen nemen en vervolgens te genieten van de culinaire mogelijkheden in dit prachtige hoekje van de Kempen.
  • Tevens worden de deelnemers ook aan het publiek voorgesteld de avond van 15 december in de bekendste winkelstraat van Turnhout: de Gasthuisstraat.
  • De eerste deelnemers zijn al bekend en we zullen daar later zeker verder op ingaan, maar G&A Racing zet alvast drie verschillende modellen van het merk BMW in, met onder meer als de 0-wagen een BMW M3 E30 voor Guino Kenis en een BMW 325i voor Tom Kenis.
  • Wie verslag wil uitbrengen van de Kempenrally, voor een erkend medium, kan een aanvraag doen via de link: www.kempenrally.be/pers/aanvraag-perskaart
  • Uw relaties in stijl laten genieten van een dagje autosport of zelf op een gezellige manier genieten van deze dag kan ook, meer informatie: http://www.kempenrally.be/toeschouwers/vip-arrangement

(persbericht)