Home > #Hoofdnieuws > En we denken al aan 2018!

En we denken al aan 2018!

Acht maanden en meer dan één miljoen bezoeken is autosportwereld ondertussen ver en meteen komen we ook aan het einde van ons eerste autosportseizoen. Dit weekend sluit de Condroz Rally immers het nationale autosportjaar af, volgende week wordt er in en om Sint-Truiden nog stevig op VAS-niveau gevochten.

Internationaal staan de F1, de Moto GP, FIA WEC, WRC en WTCC ook voor hun finale afspraken. We hebben, als we u mogen geloven, dit seizoen al goed werk geleverd, maar we willen nog beter doen. We gaan daarom deze winter gebruiken om bij te sturen waar nodig en een nog betere basis te leggen voor het tweede seizoen van uw favorieten autosportsite. En wie weet, volgt er over enige tijd wel erg verrassend (autosport)medianieuws.

We kijken, net als u, ook met spanning uit naar de evolutie van de autosport in binnen- en buitenland, op onverhard en op circuit. In eigen land hopen we vooral op een mooie sprintcompetitie op circuit voor jonge rijders en wie weet worden onze gebeden wel door de autosportgoden verhoord. Want geef toe, een nieuwe competitie met een betaalbare bolide, in sprintformaat, waar het talent en alleen het talent spreekt, daar wachten we toch met zijn allen op?

Ondertussen krijgt autosportwereld.be ook een broertje op twee wielen, met motorsportwereld.be. De look zal u herkennen, als mede de aanpak: kort en bondig, maar volledig. En we wachten niet tot het elders staat om het over te nemen, net zoals we niet meedoen aan stemmingmakerij door wat dan collega’s horen te zijn.

Goed, net als overal, lopen hier en daar mensen rond die vooral met anderen bezig zijn, eerder dan met zichzelf. En eerlijk, het siert ons dat we op korte tijd een bron van informatie geworden zijn voor u, de gepassioneerde lezer, de beleidsmensen uit de autosport en zelfs de concurrentie…

Bij autosportleven en welzijn,

Tot op één of ander evenement

Joost Custers