Home > Historic > Circuit > Belgen scoren in Paul Ricard

Belgen scoren in Paul Ricard

In de “1000 ronden” op het Circuit Paul Ricard, een historic wedstrijd onder organisatie van Peter Auto, zagen we een mooi aandeel aan Belgische successen. Zaterdag wonnen Vincent Gaye in de Trofeo Nastro Rosso en het duo Van Riet-Dumolin in de Sixties Endurance. Op zondag waren er dan weer zeges voor opnieuw Vincent Gaye, aan het stuur van zijn Ferrari 275 GTB/C in de 2de race voor de Trofeo Nastro Rosso, terwijl in de Classic Endurance Racing 2¬†onze landgenoot Marc Devis op zijn Toj prototype met de zegebloemen naar huis ging. Marc Devis haalde ook nog een podium met zijn¬†March 782 in de Euro F2 Classic.

 

(i.s.m. Speedactiontv, Fotorissima)

You may also like
Festival of Speed gaat feestjaar tegemoet
Ypres Historic: winst voor Ruben Maes
BK Historic: Dirk Deveux meteen favoriet.
Veel Belgen in Romanian Historic Winter rally