Home > #Hoofdnieuws > Lessennes kampioen in TCR, Van Laere in Clio Cup na chaotische eindraces

Lessennes kampioen in TCR, Van Laere in Clio Cup na chaotische eindraces

Benjamin Lessennes (Boutsen Ginion Honda Civic TCR) is in Assen kampioen geworden na incidentrijke laatste races. In de voorlaatste race van het 2017 TCR-seizoen ging Denis Dupont het snelste over de meet met de WRT SEAT Leon. Rik Breukers eindigde als tweede en de derde plaats is voor Paul Sieljes, beide heren met de Audi RS3 LMS.

Maxime Potty won de laatste race met de WRT VW Golf GTI TCR. Na hem volgen Rik Breukers met zijn RS3 en Guillaume Mondron met de Delhaye VW Golf. Potty profiteerde van betere banden omdat hij in de eerste race maar twee rondes mee kon rijden.

De winst in de Clio Cup is twee keer voor Gregory Eyckmans. De uiteindelijke kampioen in de laatste editie van de Clio Cup is Antwerpenaar Sven van Laere.

Foto © Letihon

You may also like
TCR Benelux: Gilles Magnus: “Op ons elan doorgaan”
TCR Benelux: thuismatch voor Maxime Potty
TCR: Maxime Potty: “Een podium dat goed is voor het moreel!”
TCR Benelux: Gilles Magnus eerste leider