Home > Circuit > Nederlanders houden zege thuis in TCR

Nederlanders houden zege thuis in TCR

In TCR is het Nederlandse duo Meyer-Sieljes eerste geworden met hun Audi RS3 LMS. Na hen finishten onze landgenoten Maxime Potty en Mathieu Detry met de WRT VW Golf TCR. De derde plaats is voor de Belgen Sam Dejonghe en Denis Dupont met de WRT Seat Leon TCR.

In de Clio Cup is Filip Uyttendaele het snelst over de finish gegaan, gevolgd door de Clio van Gregory Eyckmans en Kristoff Cox. De laatste van de drie Clio’s is die van Sven van Laere en Martin van den Berge.

Morgen staan er nog vier sprintraces van TCR op het programma. De eerste race is om 10u55.

Foto © Letihon

You may also like
Circuit: Gamma racing days in september
In een notendop: (W)TCR
Circuit: geen evenementen in Nederland tot 1 juni
TCR500: voor diverse klassen toerwagens