Home > Industrie > De nieuwe Audi A7 Sportback

De nieuwe Audi A7 Sportback

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”justified” border_style=”solid”]

De A7 Sportback belichaamt heel nadrukkelijk Audi’s nieuwe designtaal en lost de designbelofte van de prologue-studiemodellen in. De vierdeurscoup√© zet met zijn progressiviteit de maatstaven uit in de topklasse. Hij geeft concreet vorm aan een Gran Turismo van een volgende generatie – met een dynamisch lijnenspel, een consequente digitalisering, een sportieve rijervaring en een veelzijdig interieurconcept.

(persbericht)

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_gallery _builder_version=”3.0.72″ show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” gallery_ids=”9940,9942″ fullwidth=”on” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#dd0000″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]