Home > #Hoofdnieuws > PK Carsport op pole in Belcar

PK Carsport op pole in Belcar

Ivan Bellarosa, die Anthony Kumpen vervangt bij PK Carsport in een gloednieuwe WOLF GB08, was de beste tijdens de kwalificaties van de afsluitende Belcar wedstrijd in Zolder. De Italiaan was één honderdste sneller dan Jeffrey Van Hooydonk (DVB RACING)  en drie honderdsten dan Fred Vervisch (Mc Donald’s).

De pole van PK Carsport is een streep door de rekening van DVB RACING dat op het extra punt van de polepositie gehoopt had. Zonder dat punt is DVB RACING zelfs met winst nog afhankelijk van het resultaat van Mc Donald’s Racing.

In de Belcar 1 start Dylan Derdaele (Belgium Racing) vooraan en in Belcar 4 was Steve Vanbellingen primus (Comparex Racing). VGL Racing en Skylimit Yokohama pakten de poleposities in de Belcar 3 en Belcar 5.

De training werd opgeschrikt door een stevige klapper tussen de MExT Porsche en de Comparex BMW, die beide met zware schade werden binnengebracht.