Home > Industrie > Jaguar brengt vernieuwde F-TYPE met efficiënte motor

Jaguar brengt vernieuwde F-TYPE met efficiënte motor

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

De Britse wagenproducent Jaguar heeft de F-TYPE met een 2.0 viercilinder turbo benzinemotor aangekondigd. De wagen heeft 300 pk, behaalt een topsnelheid van 322 km/u en gaat van 0 naar 100 in 3,7 seconden. Dat is de efficiëntste motor ooit voor een F-TYPE. Voordien waren enkel de V6- en V8-motor beschikbaar.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.72″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Ook het interieur werd verfijnd. Zo zijn de zetels geraffineerder en is de nieuwe generatie van het InControl Touch Pro infotainmentsysteem beschikbaar. De wagen is beschikbaar in coupé vanaf 57,530 euro en in convertible vanaf 64,650 euro.

 

Foto’s: Jaguar Media

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.72″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/09/Jaguar-F-TYPE-Convertible.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Formula E Diriyah: Sam Bird snelste tijdens eerste vrije training
Formule E testdagen: Günther opnieuw bovenaan
Formule E: Jaguar I-PACE eTrophy verdwijnt van de kalender na dit seizoen
In een notendop: samen strijden tegen het coronavirus