Home > Circuit > In een notendop: F2, GP3, Indy en Formula 3.5

In een notendop: F2, GP3, Indy en Formula 3.5

  • Luca Ghiotto (Russian Time) is zijn zege in de F2 in Monza kwijt. De thuisrijder kreeg een tijdstraf van 5 seconden vanwege het niet respecteren van de limieten van de omloop. De zege is zo voor Antonio Fuoco (Prema), voor Matsushita en Latifi.
  • George Russell (ART) heeft de eerste en enige race van de GP3 in Monza gewonnen. Door het slechte weer was de race van gisteren geannuleerd. Russel won voor Aitken en Hubert en blijft uiteraard leider in het kampioenschap.
  • Alexander Rossi (Andretti Herta Autosport) heeft in Watkins Glen (New York) zijn eerste pole in de IndyCar behaald. Scott Dixon (Chip Ganassi Racing) en de leider in het kampioenschap, Josef Newgarden (Team Penske), maakten de top 3 volledig.
  • Pietro Fittipaldi heeft dan weer zijn vijfde zege van het seizoen behaald in Mexico in de Formula V8 3.5.