Home > #Hoofdnieuws > Neuville reageert op zijn opgave

Neuville reageert op zijn opgave

Thierry Neuville heeft uitgebreid gereageerd op zijn opgave eerder op de dag in de WK rally van Duitsland:

“Dat onze opgave een ontgoocheling is, is een understatement. We wilden echt een goed resultaat dit weekend, niet enkel voor onze eigen kansen op de titel, maar ook voor het team in wat toch een thuisrally is. In KP9 gingen we diep in een bocht, haakten eigenlijk vast met ons achterwiel en beschadigden een onderdeel van de ophanging. We konden het niet maken en moesten dus langs de kant. Het team heeft ondertussen hard gewerkt om de wagen klaar te krijgen voor morgen, en we willen dan ook alles op alles zetten om punten te pakken in de Power Stage. Ik heb niet het gevoel dat het over is, want alles kan nog en ik heb er vertrouwen in dat we het kunnen.”