Home > #Hoofdnieuws > Talent in Zolder: Eveline Maes

Talent in Zolder: Eveline Maes

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

We kennen allemaal Marc Goossens, Bert Longin of Steve Vanbellingen, maar wie zijn al die andere, vaak jonge rijders, die mee de charme van de 24 Uur van Zolder uitmaken? Wij spraken met enkele van hen, en Eveline Maes is vandaag aan de beurt in deze reeks die nog tot de start van de 24 Uur doorgaat!

Foto © Evers Media

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Naam Eveline Maes
Leeftijd 32
Team #238 Baelus-Lievens (BMW M235i)
Ambitie in Zolder “We willen graag de 24 Uur uitrijden, en uiteraard enkele plaatsen winnen in het klassement van de BelCar. Het is een zware race, maar ook een leuke. Het teamverband en de supporters maken het compleet, het is elke keer opnieuw een unieke ervaring.”
Hoe in autosport beland “Ik heb in het verleden enkele rallycrossen gereden. Dan heb ik me ingescheven voor Racingstars in 2013, en nu is het al mijn vierde deelname in de 24 Uur van Zolder. We zijn in vorm, ik kijk ernaar uit!”

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/08/20863917_10155117904529635_586649833_n.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters