Home > Circuit > Goed 40 wagens in 24 Uur van Zolder

Goed 40 wagens in 24 Uur van Zolder

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Circuit Zolder heeft de voorlopige deelnemerslijst voor de 24 Uur van Zolder bekend gemaakt. Op die lijst staan voorlopig goed 40 auto’s, zonder echt verrassingen. Opvallend, de gastklasse is opgedeeld in een A en B-lijst naar gelang het type wagen.

Op de deelnemerslijst staan voorlopig alle vaste deelnemers aan het Belcar Endurance kampioenschap. Uiteraard zijn er bij de meeste teams één à twee rijders bijgekomen, waaronder Gregory Eyckmans in de BMW M235i van Vannerum, Peter Van Delm in de Porsche van EMG, Erik Bruynoghe bij MSE of Markus Palttala in een BMW Clubsport…

In de gastklasse zien we enkele grote namen, die we echter ook al kenden, met uiteraard de Porsche van PK Carsport en Belgium Racing, naast een andere 911 voor LM Racing. DOMEC Racing (Radical), Leipert Motorsport (Lamborghini) en T2 Racing (Ligier) zorgen voor een exotisch element. Leuk zijn uiteraard ook de mooie BMW M2 V8 van QRT of de Lamera van Milo Racing. Verdere buitenlandse inbreng komt van Tischner Motorsport (één BMW) en Hofor (twee BMW M3).

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/08/blancpain.zolder-belcar-zaterdag-15.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]