Home > #Hoofdnieuws > Bouffier wint ERC in Polen

Bouffier wint ERC in Polen

Bryan Bouffier heeft de Rally Rzeszow in Polen voor de vijfde maal gewonnen. Hij wordt zo ook de vijfde winnaar in de vijf ERC manches tot nu toe in 2017. Bouffier was sneller dan thuisrijder Kajetan Kajetanowicz en de Duitser Marijan Griebel, tevens winnaar van de  ERC Junior Under 28. Kajetanowic doet de beste zaak in het kampioenschap en neemt nu de lediing over van Bruno Magalhães. De Fin Jari Huttunen haalde zijn eerste zege in de ERC3 en ERC Junior Under 27 victory voor het ADAC Opel Rallye Junior Team.

 

foto: fia erc

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50