Home > Circuit > De ACO reageert op de beslissing van Porsche

De ACO reageert op de beslissing van Porsche

De ACO reageert via een persbericht op het stopzetten van het LMP1 programma van Porsche, al blijft de verklaring vaag en zonder veel inhoudelijke antwoorden op de crisis in het WK Uithouding.

“Het is jammer dat Porsche nu al vertrekt ondanks het feit dat ze eerder aangaven te blijven tot minstens einde 2018. Ze werkten bovendien intensief mee aan de regelgeving van 2020. We betreuren de vroegtijdige uitstap en de brutaliteit van de beslissing. Daarom zullen de FIA en de ACO de komende weken hard werken om de grote lijnen van het seizoen 2018 vast te leggen. We gaan werken aan de kostenbeheersing, maar ook innovatie en durf zullen op het appel zijn. In Mexico geven we meer uitleg.”