Home > Circuit > Vrijdag in een notendop

Vrijdag in een notendop

  • Max Defourny start morgen op pole voor de eerste race van de Formule Renault Eurocup op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Onze landgenoot was in de kwalificaties sneller dan Max Fewtrell (Tech 1 Racing).
  • Nog in Oostenrijk was de eerste vrije training in ELMS voor Dragonspeed met Nicolas Lapierre, voor G-Drive Racing en Nicolas Minassian.
  • In de eerste vrije training van het DTM in Moskou was Jamie Green in zijn Audi de beste, voor Gary Paffett in een Mercedes. Maxime Martin werd 12de. De tweede vrije sessie is morgenochtend.
  • In Palanga is de pole voor de 1006 km dan weer voor de Aquila CR1 van een volledig Litouws team, voor de Qvick BMW M2 van Qvick-Verdonck-Van Rompuy. Vanbellingen en co starten in de EMG Porsche 991 als vierde, net voor het Belgische duo Paque-Gerome, ook in een Porsche, maar dan van Speedlover. Ward Sluys strandde met zijn JR Motorsport BMW op de zevende plek, de Marc VDS Ford Focus werd achtste.