Home > Circuit > Weer Belgische winst in Supercar Challenge

Weer Belgische winst in Supercar Challenge

  • De tweede race van de Supercar Challenge in Zolder was voor Ward Sluys en Bas Schouten in de JR Motorsport BMW M4 Silhouette. Zij haalden het vlot voor Roger Grouwels in de RaceArt Porsche 911, waardoor de Belgisch-Nederlandse combinatie nu 15 punten meer telt dan de Limburger in de Porsche. In die tweede race zagen we John De Wilde als vierde finishen, vier plaatsen voor Jos Jansen, beide in een Porsche 911. Vader en zoon Vannerum (BMW) werden na een drive through tweede in de divisie SS2, Voet-Van den Broeck deden hetzelfde in de divisie Sport met hun Peugeot RCZ.
  • Jakub Smiechowski en Christopher Dreyspring wonnen ook de tweede race van de GT & Prototype Challenge in Zolder. In hun LMP3 Ligier waren ze sneller dan David Hauser en het duo Jean-Pierre Lequeux-Jean-Marc Ueberecken in LMP3. Tim Gray en Oliver Hewitt finishten als derde algemeen en pakken hiermee de overwinning in de CN divisie, voor Luc de Cock en Sam Dejonghe.
  • Phil Stratford tot slot won de tweede afspraak in de Boss GP met een prachtige Benetton B197 F1.