Home > Circuit > 24 Uur Zolder live op betaal-Tv

24 Uur Zolder live op betaal-Tv

De 24 Uur van Zolder, een van de vijf races van het Belcar Endurance Championship, wordt live uitgezonden door ELEVEN SPORTS, een sportnetwerk dat internationale en lokale sporten van op het scherm brengt ELEVEN SPORTS wordt bovendien titelsponsor van de 24 Hours of Zolder, dat vanaf nu dus als de ‘Eleven Sports 24 Hours of Zolder’ zal bekendstaan.

De 24 Hours of Zolder is een begrip in de Belgische autosportwereld”, aldus Anouk Mertens, Managing Director, Belgium, ELEVEN SPORTS. “Wij zijn dan ook verheugd dat de organisatie van het Belcar Endurance Championship de komende 5 jaar met ELEVEN SPORTS in zee wil gaan voor de live captatie van hun kampioenschap. De aanwezigheid van grote namen als Koen Wauters en Tom Boonen past binnen de strategie van ELEVEN SPORTS om topsport een lokale verankering te geven.” “Topsport met een lokale verankering live in beeld brengen, dat is een mooie invulling van onze ambitie. We kijken er dan ook enorm naar uit,” aldus Sven Pribylla, algemeen directeur, Circuit Zolder.