Home > #Hoofdnieuws > Honda Civic van Boutsen Ginion in TCR International

Honda Civic van Boutsen Ginion in TCR International

Aurélien Panis zal de wagen van Boutsen Ginion Racing besturen in de volgende meetings van het TCR International kampioenschap. De jonge Fransman (22) haalde zijn adelbrieven in de eenzitterij maar na een eerste kennismaking met het WTCC vorig seizoen vond hij een nieuwe uitdaging in de TCR voor de rest van het seizoen

Aurelien Panis: “Ik ebn blij dat ik het avontuur kan verderzetten met Honda in een competitief team. Ik zoek vooral meer ervaring op te doen met voorwielaangedreven wagens en daarbij wil ik de beste resultaten neerzetten. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging dit weekend in Duitsland, in Oschersleben.”

Olivier LainĂ©, Team Manager Boutsen Ginion “We ztten de samenwerking met Aurelien Panis graag verder. Hij reed al voor ons in Zandvoort in TCR Benelux en hij realiseerde zeer competitieve tijden. Tegelijk blijven we ook deelnemen aan TCR Benelux met onze rijder Benjamin Lessennes voor dat complete kampioenschap.”

You may also like
In een notendop: (W)TCR
TCR500: voor diverse klassen toerwagens
TCR Europe: met start in Spa!
TCR Europe: Gilles Magnus enige vertegenwoordiger van RNT