Home > #Hoofdnieuws > Zolder Historic Grand Prix en concours d’élégance

Zolder Historic Grand Prix en concours d’élégance

Op 5 en 6 augustus is het zover: de Historic Grand Prix verrast dan autoliefhebbers met een rijk gevuld programma! Zo komt de vierde manche van de Belgian Historic Cup aan de start op Circuit Zolder, een van de smaakmakers met niet minder dan vier wedstrijden over een half uur.

Verder op het programma: Belgian Youngtimer Cup, Modena Motorsport – Ferrari F1, Demo Historic Monoposto en als kers op de taart het oldtimerevent ‘Concours d’élégance’. De hoogdagen van de F1 in Zolder komen zo opnieuw tot leven. Wist u trouwens dat er op de Historic Grand Prix een reeks legendarische rijdende Formule 1-wagens te spotten zijn?

Pure elegantie, nostalgie en klasse

Circuit Zolder organiseert op zondag 6 augustus in primeur een Concours d’élégance, met “pareltjes van weleer”! Een wedstrijd die geen enkele oldtimerfan mag missen. Meer dan 50 unieke, opmer- kelijke en exclusieve classic cars strijden om de titel ‘Best of Show 2017’.
Geselecteerde inschrijvingen worden ingedeeld in diverse klassen en door een internationale jury beoordeeld op elegantie, originali- teit, restauratie en presentatie. Deze punten zijn vooral te verdie- nen voor oldtimers, die uitblinken in originaliteit en hun volledige historie.

You may also like
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Internationale testdag Circuit Zolder: door de lens van Benny Houbrigts
Belcar 2023: met AC Motorsport
Bert Longin krijgt Zolder Legend Trophy