Home > Historic > Circuit > Belgian Historic was in Spa Summer Classic

Belgian Historic was in Spa Summer Classic

De Belgian Historic Cup maakte afgelopen weekend deel uit van een méér dan geslaagde Spa Summer Classic met ondermeer de Spa 3 Hours en tal van andere competities voor historische wagens. De Belgian Historic Cup was na Zandvoort aan zijn twee meeting van het seizoen toe is. François, Brauneiser, Moortgat/Paque en Bas Van Elderen/Timmermans waren de grootste puntenpakkers in hun respectievelijke klasses. 

Met elf races en drie schrapresultaten is het uiteraard nog vroeg om in de verschillende Klassen een kandidaat kampioen naar voor te schuiven, maar er zijn reeds vijf van de elf races achter de rug en verschillende piloten hebben reeds twee of drie nullen achter hun naam staan. Veel mag er voor deze niet meer gebeuren. En we spreken hier dan wel over titelkandidaten Moortgat, Paque, Michiels, Laureyns, vader en zoon Van Elderen, Poulet, Laudus, enz.