Home > Circuit > Toprijders voor DRM Motorsport in 25 Uur Fun Cup

Toprijders voor DRM Motorsport in 25 Uur Fun Cup

Tijdens de 25 Uren VW FunCup komt traditiegetrouw een hele schare professionele piloten zich éénmalig meten met de vaste rijders, die het hele jaar de dienst uitmaken in de plezierigste aller autosportcompetities. De renstal van DRM Motorsport steekt dit jaar iedereen naar de kroon met haar uiterst gerenommeerde bemanning. De kleuren van deze Brusselse formatie worden steevast verdedigd door Edouard Mondron en Sébastien de la Serna, die het stuur van de Evo3 met startnummer 2 delen. Edouard en Sébastien worden in Spa bijgestaan door drie bekende namen: Wolfgang Reip, Nico Verdonck en Ghislain de Mévius.

DRM Motorsport zal de definitieve samenstelling van het team voor de 25 Heures VW FunCup in de loop van de volgende weken bekend maken. Het team uit Vorst is nog op zoek naar piloten voor haar tweezitter (Biplace) EVO3 nummer 373, die net aan de voet van het podium strandde in de Nederlandse duinen