Home > #Hoofdnieuws > Lémeret uit de 24 Uur van Le Mans

Lémeret uit de 24 Uur van Le Mans

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Onze landgenoot Stéphane Lémeret heeft geen meter gereden in de #88 Dempsey Proton Porsche 911 RSR. Onze landgenoot zag hoe zijn wagen, met Khaled Al Quabasi achter het stuur brutaal in de muur werd geduwd door de Rus Roman Rusinov. De schade aan de Porsche was zo erg dat het doek er meteen over ging. Dries Vanthoor is zo nog de enige Belg in de race.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/06/2017_HLN_24u_LM_Lemeret_Crash_2.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/06/Lemeret-9496.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]