Home > Circuit > In een notendop: DTM en FIA F3

In een notendop: DTM en FIA F3

Paul Di Resta (Mercedes) is de winnaar van de eerste wedstrijd van de Hongaarse manche van het DTM-kampioenschap. Maxime Martin (BMW M4) gaf op. Timo Glock (BMW M4) en zijn teamgenoot Bruno Spengler maakten het podium vol. Maxime Martin gaf na een aanrijding op. Lucas Auer (Mercedes) blijft ondanks een 13de plek leider in DTM.

Maximilian Günther (Prema Powerteam) won race 1 van het FIA Formula 3 European Championship op de Hungaroring. Het was voor de Duitser de derde overwinning op rij. Hij bleef voor aan de Brit Jake Hughes (Hitech Grand Prix) en Jehan Daruvala (Carlin). Joel Eriksson (Motopark) haalde de 10de plaats na een verbeten gevecht met Mick Schumacher, die uiteindelijk 9de werd. Günther springt naar de leiding in het kampioenschap met 162 punten voor Norris (143) en Eriksson (140)