Home > Circuit > Vanthoor en Lémeret hebben keuring achter de rug

Vanthoor en Lémeret hebben keuring achter de rug

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/06/DSC_0078.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Dries Vanthoor (JMW Ferrari) en Stéphane Lémeret (Proton Porsche) hebben hun administratieve en technische keuring achter de rug. Vandaag staat er een handtekeningsessie op het menu en morgen begint het echte werk.

Timing:

Woensdag 14 juni

16u00-20u00: vrije trainingen 24 Uur Le Mans
22u00-00u00: 1ste kwalificatie 24 Uur Le Mans

Donderdag 15 juni

19u00-00u00: 2de kwalificatie 24 Uur Le Mans

Zaterdag 17 juni

10u15-11u00: race Porsche Cup Benelux
15u00: start 24 Uur Le Mans

Foto Lémeret © Photos Christophe A. Gaascht – Stéphane Lémeret

Foto Vanthoor © JMW Motorsport – Jakob Ebrey

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]