Home > Circuit > In een notendup: Nascar, TCR International en Supercar Challenge

In een notendup: Nascar, TCR International en Supercar Challenge

  • In Brands-Hatch ging de tweede zege in de Nascar Whelen Euro Series naar Alon Day. Marc Goossens was de beste Belg op een derde stek en Anthony Kumpen, gisteren nog winnaar, werd zevende.
  • Dušan Borković (Alfa Romeo) en Roberto Colciago (Honda) zijn de winnaars geworden van de races van de TCR International in Oostenrijk, op de Salzburgring. Stefano Comini reed in zijn Audi van het Belgische Comtoyou Racing een regelmatig weekend, met twee derde plaatsen en is de nieuwe leider in het kampioenschap. In de andere Audi RS3 TCR van het team behaalde Fred Vervisch een tiende plek en in de tweede race diende hij hij jammer genoeg op te geven. Jean-Karl Vernay kende in de WRT VW Golf een rotweekend en scoorde na een crash in de eerste race helemaal geen punten.
  • Ward Sluys en Bas Schouten wonnen ook de tweede race van de Supercar Challenge in Spa. Het duo in de JR Motorsport BMW is nu ook leider in het kampioenschap. John De Wilde werd in de EMG Porsche 911 mooi derde.