Home > #Hoofdnieuws > BMW ontwikkelt M8 en M8 GTE

BMW ontwikkelt M8 en M8 GTE

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_gallery admin_label=”Galerij” gallery_ids=”3907,3910,3909,3911,3908″ fullwidth=”on” orientation=”landscape” show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”on” auto_speed=”7500″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

BMW lanceerde deze week zijn nieuwe BMW 8 Reeks, een toekomstige concurrent van onder meer de Porsche 911. Als kers op de taart komt de constructeur uit München ook met een enorm sterke BMW M8, die dit weekend tijdens de 24 Uur van de Nürburgring werd voorgesteld. Veel details zijn nog niet bekend.

“De auto is nog een echt prototype”, liet men weten bij BMW. En er komt dus ook een BMW M8 GTE, de wagen voor BMW Motorsport in Le Mans, het WEC en IMSA: “De ontwikkeling van de BMW M8 GTE is volop aan de gang”, vertelt BMW Motorsport Director Jens Marquardt. “Het is een spannend proces en we kunnen nog geen foto’s tonen. De auto ziet er echt goed uit. De auto maakt zijn debuut in de 24 Uur van Daytona 2018.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]