Home > Circuit > Ook GT-geweld in Spa dit weekend

Ook GT-geweld in Spa dit weekend

Wie niet op de Nürburgring raakt en toch mooie Gt’s wil zien, kan terecht in Spa-Francorchamps. Maar liefst 25 wagens tekenen present voor de tweede manche van het ‘andere’ Europese GT-kampioenschap, dat duidelijk weer aan een opmars bezig is en met 25 auto’s de vergelijking met de Blancpain Sprint kan doorstaan.

Vandaag stonden de vrije trainingen op het menu, op een warme piste in Francorchamps, en na twee sessies was het de Ferrari 488 van Marco Cioci (AF Corse) die bovenaan plaats nam. Hij was sneller dan merkgenoot Andrea Caldarelli (SF Racing) en Jules Szymkowiak in een SPS Mercedes. De Belgische Aston van Verbergt en Dejonghe tikte als 22ste aan.

De Lexus GT3 is in Spa overigens aan zijn Belgische première toe.

De races zijn zaterdag en zondag.