Home > Rally > BRC > Stefaan T’Joens zonder tegenstand in Criterium

Stefaan T’Joens zonder tegenstand in Criterium

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Met 8 besttijden over de 10 proeven haalde Stefaan T’Joens de spankracht algauw uit de wedstrijd van het RACB Rally Criterium. En daarbij had hij nog de tijd om even te stoppen bij een concurrent die naast de baan stond. De enigen die de hegemonie van de M├ęgane RS konden doorbreken waren de twee BMW rijders: Johnny Louies en Philip Lommers. Louies moest met technische problemen de handdoek gooien in de 5de proef, terwijl Lommers op zoek moest achter een normtijd om verloren grond goed te maken. Maar tegen de oppermachtige Renault mocht niets baten. T’Joens noteerde de tweede zege van 2017, na de Haspengouw, en verstevigt zijn leidersplaats in het RACB Rally Criterium. Het Criterium gaat nu al even op zomerpauze, tot de Omloop van Vlaanderen, begin september.

(foto: brc)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50