Home > #Hoofdnieuws > Verschueren op de afspraak in Bocholt!

Verschueren op de afspraak in Bocholt!

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De Sezoensrally is goed van start gegaan voor Vincent Verschueren die drie van de 4 openingsproeven won en nu aan de leiding staat na de eerste lus. Het wordt een rechtstreeks duel met Skoda merkgenoot Kris Princen want die eigende de winst toe op Peer.
Polle Geusens (Renties Fiesta R5) maakt voorlopig ook een goede beurt op de derde positie, maar met nu reeds 35 seconden achterstand lijkt hij niet meer dan een podiumpositie te kunnen ambiĆ«ren. In de opgavelijst staan al Bert Cornelis (DS3R5), die niet meer aan de start verscheen nadat hij van de baan ging en in Peer doorkwam met een beschadigede wagen, en opnieuw…Robert Droogmans (Opel Manta 400), die op KP Veldhoven nog maar eens ten prooi viel aan koppelingsproblemen. Bij de Juniors ging Gregoire Munster van de baan op Peer en ramde met de Opel Adam een elektriciteitspaal. Rijder en co zijn ongedeerd maar er kunnen vertragingen worden verwacht voor het vervolg van de rally. De rijders gaan nu in service en werken daarna het programma verder af.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50